Mogelijkheden

Eigen producten laten lasergraveren

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan herkenbaar maken van producten die u verhuurt, zoals geluidsapparatuur. Een sticker kun je eraf halen, maar als het logo in het artikel gegraveerd is, haal je het er niet zomaar af.
Ook kunnen wij voor u op uw bestek een logo of naam lasergraveren.

Kant en klare producten laten lasergraveren en bestellen

Een aantal producten hebben wij op voorraad en kunt u online bij ons bestellen via onze webshops.
Denk hierbij aan hondenpenningen, aanstekers, snijplanken, USB sticks, heupflesjes en prachtige BBQ-tools. Ook hebben we visitekaartjes van aluminium in diverse kleuren die we samen met u ontwerpen. Hoe leuk is het om als aandenken aan een feest de foto’s en/of aftermovie ervan op een USB stick mee te geven met daarop de datum en naam van het feest? Voor ons assortiment kunt u kijken in onze webshop, op de site hondenpenning.nu of op deze pagina voor zakelijke klanten.

Graveren op hout

Sinds kort hebben we er een nieuw lasergraveerapparaat bij!
Een CO2 laser waarmee we kunnen graveren op hout, stof, steen en nog veel meer!
We hebben al een heel assortiment prachtige planken in onze webshop staan en al veel persoonlijke ontwerpen mogen maken.
Ondertussen hebben we ontdekt dat de prachtige gravures door bijvoorbeeld afwassen makkelijk verwijderen. Het graveerproces is volledig natuurlijk, de donkere kleur van de gravure wordt namelijk veroorzaakt door een verbranding, en hierbij wordt geen verf gebruikt. Om te voorkomen dat de roetlaag vervaagt of verdwijnt, raden we aan om het houten product met een laagje vernis of olie te behandelen. Mocht de gravure door grondige reiniging of schuren toch verdwenen zijn, dan blijft nog altijd de diepte van de gravure blijft over. Je zou indien gewenst de gravure kunnen vullen met verf en nadien de plank behandelen met een laagje vernis. Let wel op waar je het product voor gebruikt met de keuze van de behandeling en het product waarmee je het behandelt. Niet alle vernis is geschikt en veilig voor producten waar vanaf gegeten wordt.

Ons op locatie laten komen met het lasergraveerapparaat

Gaat u met uw bedrijf naar een beurs of heeft u een ander evenement en wilt u graag uw potentiële cliënten of gasten een leuk en persoonlijk aandenken aanbieden? U kunt ons inhuren om daar ter plekke uw attentie te personaliseren voor uw cliënten of gasten. Hiermee geeft u iets bijzonders mee. We kunnen bijvoorbeeld als entertainment naamplaatjes of leuke attenties ter plekke lasergraveren voor uw gasten.

Wilt u een grote hoeveelheid producten gegraveerd hebben of kunt u de betreffende producten niet te lang missen, dan bestaat de mogelijkheid dat we met het laserapparaat bij uw bedrijf langskomen om daar de producten voor u te lasergraveren

Naamplaatjes of vingerafdrukken

Wilt u graag een mooie naamplaat bij uw voordeur? Vraag naar de mogelijkheden.

Zou u graag een mooi aandenken aan een dierbare overledene willen hebben, dan kunnen wij bijvoorbeeld de vingerafdruk of een foto die u aanlevert op een metalen fotolijst of een sieraad lasergraveren.

Is een dierbare overleden en zou u graag een tijdelijk naamplaatje willen hebben bij het graf, omdat u moet wachten totdat de grafsteen klaar is? Ook daar kunnen we u bij helpen. Neemt u gerust contact op voor vragen of meer informatie.