Eigen producten laten lasergraveren

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het herkenbaar maken van producten die u verhuurt, zoals geluidsapparatuur. Een sticker kunt u eraf halen, maar als het logo in het artikel gegraveerd is, haalt iemand het er niet zomaar af.

U kunt ook denken aan een mooie pen of bijvoorbeeld een horloge die u cadeau wilt geven voor een bepaalde gelegenheid.

Ook kunnen wij voor u op uw bestek een logo of naam lasergraveren, als u een cateringbedrijf of restaurant heeft bijvoorbeeld. Of als cadeautje bij een geboorte.

Of als u zelf producten heeft waar u uw logo of dat van een klant of andere bestanden op gegraveerd wilt hebben, zoals wijnkistjes of andere producten van hout, RVS, leer of aluminium, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Onze producten laten personaliseren

Een aantal producten hebben wij op voorraad en kunt u online bij ons bestellen via onze webshops.

Denk hierbij aan onze ontelbare hoeveelheid hondenpenningen, leuke halsbanden, benzineaanstekers, prachtige snijplanken in diverse houtsoorten, diverse soorten bieropeners, wijnmessen, USB sticks, heupflesjes en prachtige BBQ-tools.

Ook hebben we visitekaartjes van aluminium in diverse kleuren, in een dunnere en mooie dikke variant, die we samen met u ontwerpen.

En hoe leuk is het om als aandenken aan een feest de foto’s en/of aftermovie ervan op een USB stick mee te geven met daarop de datum en naam van het feest?

Voor ons assortiment kunt u kijken in onze webshop op deze website en op de site hondenpenning.nu

Graveren op hout

Met onze CO2 laser kunnen we graveren op hout, stof, steen en nog veel meer!
We hebben een heel assortiment prachtige planken in onze webshop staan en al veel persoonlijke ontwerpen mogen maken.

Het graveerproces is volledig natuurlijk, de donkere kleur van de gravure wordt namelijk veroorzaakt door een verbranding, en hierbij wordt geen verf gebruikt. Om te voorkomen dat de roetlaag vervaagt of verdwijnt, raden we aan om het houten product met een laagje vernis of olie te behandelen. Mocht de gravure door grondige reiniging of schuren toch verdwenen zijn, dan blijft nog altijd de diepte van de gravure blijft over. Je zou indien gewenst de gravure kunnen vullen met verf en nadien de plank behandelen met een laagje vernis.

Let wel op waar je het product voor gebruikt met de keuze van de behandeling en het product waarmee je het behandelt. Niet alle vernis is geschikt en veilig voor producten waar vanaf gegeten wordt.

Ons lasergraveerapparaat op locatie laten komen

Gaat u met uw bedrijf naar een beurs of heeft u een ander evenement en wilt u graag uw potentiële cliënten of gasten een leuk en persoonlijk aandenken aanbieden? U kunt ons inhuren om daar ter plekke uw attentie te personaliseren met onze fiberlaser voor uw cliënten of gasten. Hiermee geeft u iets bijzonders mee. We kunnen bijvoorbeeld als entertainment naamplaatjes of leuke attenties ter plekke lasergraveren voor uw gasten.

Wilt u een grote hoeveelheid producten gegraveerd hebben of kunt u de betreffende producten niet te lang missen, dan bestaat de mogelijkheid dat we met het laserapparaat bij uw bedrijf langskomen om daar de producten voor u te lasergraveren. Ook kunt u zelf bij ons op de zaak uw producten komen graveren om de onkosten wat te drukken.

Op locatie komen lukt helaas niet met onze CO2-laser die we voor hout en andere natuurlijke materialen gebruiken, die is te groot om mee op pad te gaan.

Naamplaatjes of vingerafdrukken

Wilt u graag een mooie RVS naamplaat bij uw voordeur? Vraag naar de mogelijkheden.

Zou u graag een mooi aandenken aan een dierbare overledene willen hebben, dan kunnen wij bijvoorbeeld een vingerafdruk of een foto, die u aanlevert, op een metalen fotolijst of een sieraad lasergraveren.

Is een dierbare overleden en zou u graag een tijdelijk naamplaatje willen hebben bij het graf, omdat u moet wachten totdat de grafsteen klaar is? Ook daar kunnen we u bij helpen. Neemt u gerust contact op voor vragen of meer informatie.